Gootsteen-ontstoppen

Vindt u een gootsteen ontstoppen een lastig karwei? Voor Raket riool-ontstopping is dit geen enkel probleem. Wij kunnen iedere verstopping snel en vakkundig voor u oplossen. Wij zijn gespecialiseerd als rioolontstoppingsdienst in de regio Rotterdam en we zorgen ervoor dat elke afvoer weer een goede en snelle doorstroming heeft.

Service
Is uw gootsteen verstopt en u wilt deze snel laten ontstoppen? Onze spoeddienst kan u 24 uur per dag, 7 dagen per week van dienst zijn. Raket riool-ontstopping, onderdeel van Lohmann, komt direct naar u toe om het probleem aan te pakken. Is de verstopping hardnekkig en blijkt dat u vaker de gootsteen moet laten ontstoppen? Dan kunnen wij een camera-inspectie uitvoeren om zo het probleem bij de oorzaak aan te pakken.

Contact
Blijf niet zitten met een verstopte gootsteen en laat deze deskundig ontstoppen door ons. Neem meteen contact met ons op via info@lohmannbv.nl of via het telefoonnummer 010 – 466 75 55. Wij komen direct naar u toe en helpen u direct van uw verstopping af.

Wij ontstoppen uw riool vanaf € 90,- excl. BTW, incl. voorrijkosten!

Tip: Laat regelmatig uw keukenafvoer, douche afvoer en toilet afvoer reinigen, dit voorkomt veel problemen.